Pages

Mar 20, 2014

Kesan Rama - Rama





Apakah itu realiti ?





3 comments:

Rafi said...

Movie baru jared leto ke tu?nak kena cekidot ni

deaf-angel said...

aku tengok title terus aku google "butterfly effect". pasal macam pernah dengar word ni.

Wahhh wikipedia explain aku tak paham haha.

Fex Darwish said...

Rafi,

Filem nie keluar tahun 2009, pengarah filem nie pun saya x berapa kenal.. Filem nie dah dikategorikan 'cult' oleh peminat2 filem dan bagi saya soundtrack digarapkan dengan filem dengan amat menyelerakan..

Dah 2 hari pun masih terbayang filem nie kat kepala... hehe


deaf-angel,

dulu ada keluar filem tajuk The Butterfly Effect (2004) dan filem trilogi Back To The Future pun sebenarnya konsep lebih kurang dengan filem nie.. kalu nk huraikan saya x arif hal nie.. hehe

Apa-apa pun filem nie sempoi!!